Miqtë tanë më të mirë

Stafi i kualifikuar dhe përkushtimi gjatë shërbimit i bën një prej vendeve kyç në Tiranë. Të aftë dhe të komunikueshëm. Shumë e kënaqur me ju duke e rekomnduar për të gjithë personat e interesuar.

Me pozitivitet
Eduina Lushka

Sara Boka

Gazetare

Shumë e kënaqur me shërbimin e bar kafesë suaj. Është një kënaqësi të nisësh ditën në ambjentet tuaja dhe  me njerëz si ju, të përkushtuar ndaj kërkeses se klientit dhe shumë profesionistë.

Me sinqeritet
Sara Boka

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Instagram